Megváltoztathatjuk a világhoz való viszonyunkat, és az érzelmeket!

2017.09.13
A legtöbben nem hisznek abban, hogy hatalmukban áll megválasztani, mit éreznek, mit gondolnak. A világra és a környezetükre úgy tekintenek, mint valami rajtuk kívül álló dologra. A környezetük történéseit, szereplőit pedig saját érzelmi-gondolati állapotuk szerint értékelik és belehelyezik különböző "dobozokba" (amiket valaha már a tapasztalásuk útján megalkottak)
Dobozok:
- jó dolgok
- rossz dolgok
- jó események
- rossz események
- jó emberek
- rossz emberek.... stb...
Úgy gondolják, hogy ezeket a "dobozokat" rajtuk kívülálló erők hozták létre és mozgatják. Ők maguk pedig "elszenvedői" az eseményeknek, a jó, vagy rossz emberek közelségének. Néha megértik azonban az emberek, hogy a "dobozok" semmi mástól nem jönnek létre, mint attól, ahogy ők maguk viszonyulnak a világhoz, a környezetükhöz. Elfeledkeznek az Univerzum alaptörvényéről, miszerint a hasonló energia a hasonlót vonzza. A hasonló rengések mint egy hatalmas mágnes vonzzák be és erősítik egymást. Így hát, ha azzal vagyunk elfoglalva, hogy a környezetünkben lévő rossz embereket megváltoztassuk, a rossz dolgokat, történéseket megváltoztassuk, így folyton ugyanabban az energiában örvénylünk. És minél többet foglalkozunk vele, minél többet gondolunk rá, annál erősebben nyilvánul meg körülöttünk emberek és események formájában.

A negatív dolgokra mi magunk hangoljuk rá a rezgéseinket a gondolataink és az érzelmeink által.


Tehát mi magunk növeljük magunk körül ezt a rezgést és mivel következtetésképpen egyre több nem kívánt dolog jelenik meg körülöttünk, ezért egyre inkább erősítik is a saját tapasztalatunkat, meggyőződésünket, hogy milyen rossz dolgokkal állunk is szemben. Ezért érzik manapság az emberek oly nehéznek az életüket: gazdasági válság, anyagi gondok, munkanélküliség, stb...Ki kell kerülni ezekből a rezgésekből. El kell kezdeni a jó dolgokat észrevenni magunk körül, a jó dolgokba kapaszkodni és azokra figyelni. Mihelyt belekerülünk ebbe az örvénybe, ez az energia "duzzasztja magát", ez fog nap, mint nap a környezetünkben visszaköszönni ránk. Minap beszélgettem egy ismerősömmel és azt mondta, ezzel a módszerrel (hogy magunknak megteremthetjük a jó dolgokat) feltételei vannak, mert hát ott van a karma kérdése, ami mégiscsak az "elkövetett hibáink" feladattá erősödése. És persze, hogy azokat meg kell élnünk, stb... A válaszom ez volt:

Az emberi életnek és a karmának egyetlen célja van: a VÉGSŐ BOLDOGSÁG ISTENBEN.


Azt gondolom, hogy ahhoz, hogy képesek legyünk megteremteni a saját pozitív és szeretetteljes rezgéseinket (vagyis, hogy képesek legyünk a jó dolgokra való fókuszálásra), feltételezi azt, hogy képesek vagyunk a pozitív és szeretet-teljes rezgésben lenni. És ez a karma-oldás egyetlen útja. A szeretet (melynek tartalma a jó szándék, a jó dolgok meglátása másokban, a világban, a megbocsátás, stb...), mely azt jelenti, hogy ha a szeretet állapotába tudjuk magunkat emelni, akkor Istenben vagyunk. A karma is ennek az útnak a része, mely arra tanít minket, hogy csakis a szeretet ösvényén járva találhatjuk meg Istent, a végső boldogságot.Így hát azt gondolom, hogy azzal, hogy a pozitív dolgokra figyelünk, elveszi az energiát a rossztól (mert ugye oda áramlik az energia, amire figyelünk). Ha nem adunk energiát a rossznak, az megsemmisül.

Elvesztett gyermekek üzenetei - előadás Budapest 2017. 11. 16.

Többet az előadásról itt >>>