Kezedben az egészséged

A szerző ajánlása:

Húsz éve foglalkozom az emberi lény testi-lelki egyensúlyával, az egészség megőrzésével és helyreállításával. Minél több szegmenst ismerek meg e témakörben, annál inkább ráébredek, hogy az emberiség tudományra épülő kutatásai e tekintetben - a teljes tudáshoz képest - még mennyire gyermekcipőben járnak. Mégis fontosnak tartom, hogy mindezt megosszam, hogy alkalmazni tudd a saját életedben. Jó néhány kipróbált receptet is ajánlok neked, mely a rendelőmbe érkező számos páciens és jómagam tapasztalatai alapján eredményesnek mondhatóak.

Mindig törekedtem arra, hogy a test (mint a természet és a teljes teremtés része), ha egy mód van rá, mindig a természetes gyógymódok által gyógyuljon. Meggyőződésem, hogy a fizikai testet, amely bonyolult biokémiai folyamatokon alapuló, a természettel azonos elven működő egység, csakis a természetből vett elemekkel lehet tökéletesen helyreállítani. A teremtés oly csodálatos és színes lehetőségekkel teli egység, hogy a természetben, mint makrokozmoszban, minden rendelkezésünkre áll, hogy testünk mikrokozmoszának egyensúlyát fenntartsuk, vagy javítsuk általa.

Ezzel a könyvemmel segítséget szeretnék nyújtani mindehhez. A mai világunkban fellelhető legeredményesebb terápiákat, módszereket tárom eléd, mert hiszem, hogy CSAK TE VAGY KÉPES meggyógyítani önmagad! Ismerd meg magad és gyógyulj természetesen!!!


Ára: 2.990,- Ft + postaköltség

Könyv megrendelése

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.