Kettős valóság - Márkus Barbara könyve

Engedd a változást

A szerző ajánlása:

Ajánlom e könyvet mindazoknak, akik eljutottak életük azon pontjához, hogy feltegyék a kérdést önmaguknak: "Ki vagyok én?". Ez az egy kérdés határozza meg lényünket. Ez hajt bennünket nap, mint nap a fejlődés és tapasztalás útján.

Ez a kérdés fogalmazódik meg bennünk, amikor levegőt veszünk, vagy testünk csodálatos és összehangolt munkáját figyeljük. De ez foglalkoztat bennünket akkor is, amikor észrevesszük, hogy az anyag határain túl létezik valami más is, ami fizikai érzékeinkkel nem tapasztalható, de létezésével kapcsolatban egyre több felismerésünk születik. Számtalan jel érkezik számunkra a hétköznapok rohanásában, amely arra késztet bennünket, hogy megálljunk egy pillanatra és ráeszméljünk létezésünk eredetére, jövőjére és okára.

A könyv megírása évek óta tart, hiszen saját fejlődésem is megállíthatatlanul halad a maga útján. Így az új felismerések mindig új gondolatokat szültek, melyek újabb adalékokat jelentettek az íráshoz.

Úgy érzem, most jött el az a pillanat, amikor mindezt az Olvasó elé kell tárnom. Itt az idő, hogy ebben a kaotikusnak tűnő, ideges világban, ahol napjaink teljesítmény-orientáltak, ahol nincs idő az emberi kapcsolatok ápolására, a szeretet átélésére, csak a félelmeink és szorongásaink hálójában vergődünk, megálljunk.

Ez a könyv adjon egy biztos pontot, ahol a megoldódás, feloldódás, letisztulás folyamata elkezdődhet. Őszintén remélem, hogy azok a felismerések, amelyek számomra is útmutatást adtak, és logikus megértést szültek, az Olvasó számára is térképként szolgálnak majd, hogy megértse élete egyéni küldetését és az emberiség közös feladatát.

CD:

Kettős valóság

A szeretet hangjai

Szívből ajánlom könyvem mellé ezt a cd-t. Hallgatóját a szeretet rezgéseibe emeli, az általa adott zenei élmény megnyugtat, feltölt. Jóleső hallgatni háttérzeneként, de egy relaxáció alkalmával is segíti a belső csendben való elmerülést.

Ezúton köszönöm zenészkollégáimnak, hogy a hangom alá csodálatos zenei világot varázsoltak és munka közben velem együtt emelkedtek a szeretet hangjaiba.

A könyv az ajándék cd-vel megrendelhető:

Ára: 3.990,- Ft + postaköltség 

Könyv megrendelése

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

Vélemények

Brigi véleménye a könyvről

Drága Barbi! Nem is tudom, hogy kezdjem, annyi minden van bennem, annyi mindent adott nekem a könyved... és éppen a megfelelő időben került a kezembe, életem egy nehéz időszakában. Sok mindent megéltem, a legfájdalmasabb lassan 10 éve, az akkor 3,5 éves kisfiam édesapjának elvesztése volt. Egész életemben - de ennek hatására különösen - kerestem a válaszokat, hogy megértsem az életem, lelkileg helyre rakjam és ne szenvedésként, tragédiaként éljem meg a velem történteket. Ehhez szükségem volt kapaszkodókra és sok könyvet elolvastam, ami alapján azt gondoltam, tudom a válaszokat. A jelenlegi élethelyzetemben viszont rá kellett jönnöm, hogy mégsem olyan egyértelmű bennem minden... a könyved viszont az eddigi tudásomat olyan módon rendszerezte és pakolta helyre, mintha "rendet raktak volna bennem". Valahogy minden eddigi ismeret, gondolat, érzés, hit a helyére került és világ kerek egész lett. És végtelenül egyszerű. Ajánlom ezt a könyvet mindazoknak, akik úgy gondolják sok mindent tudnak, de van az életüknek egy olyan területe, ahol mégsem olyan könnyű megoldani a problémákat. Köszönöm, hogy megismerhettelek és azt is, hogy megosztottad velünk mindazt, ami Benned van Szeretettel: Brigi

Zsuzsa véleménye a könyvről

Édes drága kicsi Barbi! Hallgatom a dalaidat, betölti a szobát és a lelkemet, olvasom a könyvedet, (egyenlőre még sajnos túlságosan mohón), tegnap este hazaérkezésem óta. Bőröndöm még úgy, ahogy letettem, csak a piperetáskám került ki belőle, az esti zuhanyzáshoz. Valami hihetetlen jókedvem támadt mióta megismertelek, és most kezdem érteni az egész lényed mitől ilyen elfogadó, és bölcs és boldog.Megfertőztél Barbika, át tudnám ölelni az egész világot! Majd ha lecsendesedett bennem ez a hihetetlen szeretetfeltöltődés, és képes leszek újra koncentráltabban elolvasni a könyvedet. Nagyon köszönöm, sokszor-sokszor Zsuzsa.

Edit véleménye

A könyvedet most kezdtem másodszor olvasni. Letehetetlen. Jegyzetelni fogok belőle. Már ma is tanított , majd elmesélem! Sokat segítettél! Sajnos nem férsz a zsebembe, mindig magammal vinnélek. Sokat kell még tanulnom. Nagyon az út elején járok, de egyre több az angyali segítőm.

Edit